perjantai 29. heinäkuuta 2016

Euroopan Unioni on hukkumassa veriseen mereen

Kun UKIP puolueen johtajana pitkään vaikuttanut Nigel Farage kyykytti EU:n johtoa, hän oli kaikkien eurooppalaisten kansojen asialla. Ei vain Britanian. On aika rakentaa, on aika purkaa. Asemiin nousseet eivät luonnollisestikaan halua poistua takavasemmalle ilman pakkoa. Vallastaan eivät ole halunneet johtajat luopua kymmenienkään vallankahvassa vietettyjen vuosien jälkeen. Nicolae Ceausescu oli hämillään kun valta lähti käsistä. Lähimmät osoittautuvat pettureiksi.

En sano, että vallankumoukselliset ja ylikypsäksi käynyttä valtaa haastavat ihmiset toimivat jaloista lähtökohdista. On vain niin, ettei mikään voi pysäyttää vallankumousta tai vanhojen valtarakenteiden purkautumista kun aika tiimalasissa on kulunut umpeen. Tarvitaan vain oikea aate ja kipinä. Me olemme saanneet kipinät. Maailmanjärjestys puretaan nyt alas. Euroopan Unioni on listalle korkealla. Ei jatkoon!!!

Euroopan Unionin valhe on lähtenyt kasvamaan ja paisumaan. Se valheen kierre on lähtenyt liikkeelle kansallissosialismin pitkästä varjosta. Kun valheen tielle on lähdetty, on monien intressinä jatkaa valhetta ja siis toisinsanoen kansojen kusetusta, niin kauan kuin se menee läpi.

Kun Suomi lähti mukaan Euroopan Unioniin, joka on imperialististen kansakuntien johtama, niin maamme johdossa ei ajateltu seurauksia pidemmällä tähtäimellä. Vuonna 1995 EU näytti jonkinlaiselta rikkaiden ja vakaiden maiden klubilta. Sinne pyrittiin ja oltiin ylpeitä, jos sinne huolittiin. Kansalaisia peloiteltiin sillä, ettemme kai halua olla Euroopan umpisuoli tai Albania. Olisi ollut parempi ottaa Albania jäseneksi ennen  Bulgariaa ja Romaniaa. Isommista maista lähtee isoimmat ongelmat. Norjaa ei saatu jäseneksi. Kaikki voivat päätellä miksi niin kävi?

Joka tapauksessa. EU markkinoidaan jonkinlaisena onnellisten perheenä. Shampanjalasit kilisee ja erinäiset ministerit hymyilee säännöllisesti yhteuiskuvissa. Ties minkäkin huippukokouksen tai muun kokouksen yhteydessä.

Samaan Euroopan Unionissa on kansoja, joilla on pitkä imperialistinen menneisyys. Ranska on ajanut Lähi-idän ranskankieliset maat solmuun. Samalla he ehtivät kaivaa itselleen oman kuopan. Maassa asuu miljoonittain vihollisia, joita Ranska on hankkinut. Imperialistiseen kaavaan tyypillisesti puhutaan, että ISIS olisi syy  Ranskan ongelmiin. Vika ei ole koskaan itsessä. Siinä mielessä terrorismi on ainoa tapa yrittää vaikuttaa. Jos ei poliittuisella eliitillä ole itsellä minkäänlaista tarvetta pohtia omia mokia, niin tilanne jatkuu niin kauan kuin se menee läpi. Ranskan kansa buuasi pääministreille, joka kehoitti kansalaisia vain tottumaan terrorismiin. Preussilainen malli olisi tunnustaa epäonnistuminen ja ampua laukaus suuhun. Jos johtaja kerran saattaa johdetttavansa noin surkeaa jamaan, olisi syytä ottaa vastuu ennen kuin joku muu ampuu sen luodin omaan päähän.

Rohkaisevia merkkejä alkaa kuulua kaikkialta Euroopasta. Kansat alkavat nousta mätää koneistoa vastaan. Euroopan Unioni on hukkumassa veriseen mereen.






.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti