sunnuntai 14. elokuuta 2016

CLINTONIN PERHE ON RIKOLLINEN

Jos yksi ihminen kuolee sopivasti ennen kuin ehtii aiheuttaa ongelmia, se voi olla selitettävissä sattumalla. Ihminen, joka haluaa repiä otsikoita sellaisesta, saa helposti salaliittoteoreetikon leiman.  Bill ja Hillary Clintonin uran tieltä on kuollut mitä erilaisimmilla tavoilla ihmisiä. Onko sellainen sattumaa? Toinen vaihtoehto on se, että heitä ympäröi jonkinlainen kirous.

Monica Lewinskyn suussa on imetetty Bill Clintonin kikkeliä. Sitten alkoi pommit paukkua. Bagdadissa tapettiin muka kiireellisen uhka-arvion takia satoja tasavaltalaisarmeijan sotilaita ja näiden perheiden jäseniä. Olivat kuulemma lojaaleja Saddamille ja ansaitsivat kuolla. Oliko ne ihmiset siis salaliittoteorian uhreja, jotka vihjasivat, että moinen murhaamisvimma johtui siitä, että huomiota piti kääntää muualle.

Bill Clintonille lapsia odottaneita naisia ja kaikenlaisia muita kiusallisia ihmisiä on raivattu tieltä pois tarpeen mukaan. On tiedossa, että Bill Clinton tai Hillary eivät ole menneet edes hautajaisiin, vaikka kuolleet ovat olleet heidän läheisiä työtovereita. Ymmärrän, ettei murhan tilannut ihminen kykene vilpittömästi suremaan sellaisissa hautajaisissa.

Hillary ja Bill Clintonilla on vamma sydämessään. Liikaa pahoja tekoja on tullut tehtyä. Se näkyy synninorjan julmana virnistyksenä kasvoilla.

Miksi sitten Hillary haluaa presidentiksi? Tuolla pahuuteen vihkiyteellä perheellä on tuli hännän alla. On selvää, että esiin nousseet väärinkäytökset johtaisivat heidät tuomiolle. Paras tapa suojautua lainkouralat on nousta presidentiksi.

Alkaa siis maailmassa suuri sota nyt? Hyvin todennäköistä. Se voi tapahtua vaikka Trump voittaisikin vaalit. Liian paljon huonoa karmaa on kertynyt tuon sionistien hallinnon niskoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti