sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Irstaat johtajat ajoivat Euroopan kaaokseen

Kuinka ihminen murretaan tottelemaan tätä kansainvälistä järjestelmää? Mukana on seksuaalisia rituaaleja. On sanottu, että Saudi-Arabian hallitsijahuoneen poikia juotettiin känniin 1950-luvulla ja sitten heidät usutettiin homoseksuaalisiin rituaaleihin mukaan. En sano, etteikö heillä olisi itsellään ollut kiinnostusta sellaiseen.

Jostain syystä homoseksuaalisuuteen altistunut ihminen alkaa muuttua tahdottomaksi olennoksi, joka tottelee "veljeskuntaa", jonka kanssa hän harjoittaa seksuaalisuuttaan. Aikaisemmin tämä asia tulkittiin niin, että he olivat alttiita kiristykselle. Nyt kun kaapista ulos tulo ei ole niin vaikeaa - ellei sitten ole republikaanisen puolueen jäsen - tämä ei täysin pidä paikkaansa.

Jokin ihmeellinen asia tapahtuu ihmisessä homoilun myötä. Moraalinen selkäranka katkeaa. Kenties tuollainen ihminen kokee katkeruutta maailmaa kohtaan. Tämä ei riipu siitä perusteleeko tuollainen ihminen homoutta itselleen synnynnäisenä ominaisuutena vai jotenkin muuten. Omatunto ei lakkaa soimaamasta. Jotenkin on astuttu rikolliselle alueelle joka tapauksessa.

Paljon on ollut esillä Bohemian kultin juhlat Kaliforniassa. Paikalla on USA:n ja Euroopan eliitti. Sinne on tilattu tunnettu gay-pornotähtiä. Naiset eivät herrojen pöytiin mahdu. Jonkinlainen pelko täytyyt olla ihmisillä perseessä elleivät he uskalla kertoa asioista suljettujen ovien sisällä.

Henry Kissingeristä ja homoudesta on liikkunut juttuja paljonkin. On sanottu, että Vietnamissa hän käytti seksuaalisesti hyväkseen jotain sotapoikia. Samoin Einsteinin kerrotaan olleen melkoinen häntämies - myös miesten kanssa. Ihmeellistä on ajatella sitä, että republikaanisen puolueen sisällä on paljon ihmisiä, jotka liikkuvat homoilua harrastavan salaseuran liepeillä.

Erikoinen mies on se IMF:n entinen johtaja Dominic Strauss Kahn. Tuo Marokossa nuoruutensa kasvanut mies puolusteli ihan pokkana jotain orgioita eliittiseurassa. Luulisi, että viettäisi hehkeän naisen seurassa ihan yksin kiihkeää yötä. Jotain homoeroottista on tuollaisissa seksuaalisissa orgioissa. Joku Ilkka Kanerva voisi helposti mahtua mukaan tuollaiseen kansainväliseen eliittiin. Stubb nyt varmaan onkin heilutellut kulliaan kaikenlaisessa seurassa.

Tämä maailmanaika on todella sairas. Minkäänlaista myötätuntoa kansalaisiaan kohtaan tuollainen seksuaalisia himoja seuraava kansainvälinen eliitti ei kykene tuntemaan. Se on käynyt selväksi.

Vaikuttaa siltä, että kohta rytisee. Tuollainen kaikki moraalittomuuden leviäminen kansojen ylätasolle kertoo aikamme painostavaksi käyneestä tilasta.

Ilmeisesti sota on ilmaa puhdistava asia. Nämä viimeaikaiset sodat, joissa on haluttu hallita islamilaisia maita tappamalla mielen mukaan ihmisiä siellä. Ei ole pitkään aikaan haitannut vaikka miehittämättömästä dronesta ammuttu ohjus tappaisi kymmeniä tai satoja sivulisia - naisia ja lapsia myös. Minkäänlaista itkua ei ole kuulunut. Nämä onnettomat kuitenkin tekivät yhden laskutoimitusvirheen. He päästivät pakolaisia Eurooppaan. Sodan ainekset alkaa olla kasassa. Voi olla, että jälkikäteen historiaa kirjoittavat kuvaavaat tätä aikaa sodan ajaksi. Euroopassa näyttää alkaneen sisällissota.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti